Thunderfist

Thunderfist Video Slot

In dit videoslot van Netent word je meegenomen naar het verhaal van de ninja’s en kung-fu vechters. In dit videoslot zal je ook een kung-fu meester hebben met een speciale kracht namelijk de Thunderfist. Tegenwoordig worden er heel veel films gemaakt over deze oude Aziatische krijgers.

Zo is er zelfs een tekenfilm over deze vechttechniek gemaakt genaamd Kung-fu panda. Ook zal je in veel Aziatisch getinte tekenfilms de verschillende vechttechnieken terug zien komen. Op de achtergrond word een rustgevend muziekje gedraaid waar je de vogels hoort en het beekje hoort stromen. Dit is natuurlijk zeer belangrijk want rust is alles in de Oosterse vechtsport.

Ook zal meditatie een grote rol spelen in deze wereld. In dit videoslot is het dus zaak om ten alle tijden kalm te blijven. Er komen ook van allerlei soorten Ninja’s in voor die verschillende vechttechnieken hebben. Zo heb je bijvoorbeeld de ninja met een soort van klauwen. Maar ook een vrouwlijke ninja die een waaier heeft met daaraan vlijmgescherpe punten. Dit videoslot van Netent heeft dus een sterk thema net zoals videoslots als Thief, Thrill Spin en Tales of Krakow.

Details videoslot Thunderfist

Op dit videoslot van Netent zit een all pay functie. Dit wil niks anders zeggen dat elke winnende combinatie die op je rollen valt prijs is. De prijzen moeten wel van links naar rechts zijn anders zal deze niet worden geteld.

Er zullen dus geen winlijnen in dit videoslot voorkomen. in het online videoslot Thunderfist komt ook een scatter en een wild voor. Deze symbolen zullen ervoor kunnen zorgen dat je met nog grotere prijzen er vandoor gaat. Het wild symbool zal het symbool zijn van de Ninja meester Thunderfist zelf je zal namelijk een oudere meneer te zien krijgen die bliksem in zijn handen heeft. Het scatter symbool is het symbool van gong. Het spel is momenteel nog niet te spelen voor Netent Ipad dit is ook niet zo heel erg aangezien het spel op de computer voor net zoveel speelplezier zorgt.

Een leuke toevoeging aan dit online videoslot is dat je niet persé de paytable te openen om te weten wat de symbolen betekenen je kan namelijk ook op de symbolen klikken die op je rollen zijn gevallen en die zal dan prijsgeven wat hij of zij doet.

Wild symbool Thunderfist

Het wild symbool in het videoslot zal een stacked wild zijn. Stacked wild bestaan uit 3 lossen onderdelen je hebt dus nog steeds de mogelijkheid dat er maar 1 of 2 wild symbolen op je rollen verschijnen. Het wild symbool kan ieder symbool vervangen behalve die van de scatter. Anders zou het wel heel eenvoudig zijn om free-spins binnen te halen. In dit videoslot heeft de wild daarnaast geen aparte prijs.

Scatter symbool

Het scatter symbool van Thunderfist de gong dus zal free-spins voor je kunnen activeren. Dit zal gebeuren als je 3 scatter symbolen op 3 verschillende rollen krijgt. Er zal geen extra feature worden geactiveerd worden tijdens de free-spins dit komt omdat er al zoveel verschillende win mogelijkheden zijn in dit videoslot. Met een uitbetaling van 96,7% zijn er ook zonder het scatter symbool genoeg kansen om met een geweldige prijs het spel te verlaten.

  • 3 x gong = 10 free-spins
  • 4x gong = 15 free-spins
  • 5x gong = 20 free-spins

Inzet

Het aanpassen van je winlijnen zal sowieso niet mogelijk zijn in het videoslot dit komt omdat er namelijk geen winlijnen te vinden zijn in dit videoslot van Novomatic. Wel is er de mogelijkheid om je bet aan te passen doormiddel van het betlevel. Er zijn 10 verschillende betlevels waar uit je kan kiezen. Deze zullen bepalend zijn voor het aantal welke je inzet ook de coinvalue zal bepalend zijn voor de inzet die je doet want deze geeft aan hoeveel dat je wil inzetten. Je kan kiezen hoe je, je coinvalue wil indelen tussen de 0,01 cent en de 0,50 cent. De minimum inzet op dit videoslot bedraagt 0,25 cent per druk en de maximale inzet per druk is 125 euro daar zit dus een behoorlijk verschil in.