Tornado Farm Escape

Tornado Farm Escape Video Slot

Je zal al verschillende spellen voorbij hebben zien komen met een thema van een boerderij dier. Dit spel zal verschillende soorten boerderij dieren in zich hebben zitten. Het is dan ook het punt dat er een tornado aan de gang is. Dit is voor de boeren natuurlijk slecht nieuws.

De dieren hebben namelijk niet veel zin meer om ingesloten te zitten en dit is dan ook het moment voor het plan Tornado™: Farm Escape. Zo kunnen de dieren lekker voor zich zelf gaan leven in een weide. Veel mensen die al vaker de spellen van Netent hebben gespeeld zullen kunnen beamen dat het een spektakel op zich zal zijn om te gaan spelen bij deze aanbieder. Dit komt al door de grafische aspecten die ook ditmaal in Tornado™: Farm Escape verwerkt zullen zitten. De dieren van de koeien tot aan de varkens zien er top geanimeerd uit en op die manier zal het spel ook een stuk vlotter gaan ogen.

Ook zal je geluiden gaan horen die ook in het slot Jack Hammer heel belangrijk zijn terug gaan vinden. Dit zorgt er voor dat de beleving een heel belangrijk element is in een videoslot. Op het mobiele vlak kan je het spel nog niet gaan vinden maar net als bij andere spellen van deze aanbieder zullen deze over een niet al te lange tijd toch op de markt gaan verschijnen.

Tornado Farm Escape details

Bij ieder slot zal je de beschikking gaan hebben over een bepaald aantal win lijnen. Bij het slot Tornado™: Farm Escape zal dat niet anders zijn. Je zal namelijk de beschikking gaan krijgen over 20 win lijnen die vast aan het slot zitten verbonden.

Ook net als bij Starburst zal je deze win lijnen aan gaan treffen op 5 rollen. Dit is bij bijna al de spellen het geval is tenzij het een klassiek slot is. Je hebt in het spel Tornado™: Farm Escape niet de mogelijk hebben om een bonusspel te activeren maar je hebt wel de mogelijkheid om 2 mogelijkheden te activeren. Deze 2 mogelijkheden zijn de storm functie en de tornado functie. Deze kunnen er in het slot Tornado™: Farm Escape allebei voor gaan zorgen dat je nog hogere prijzen in de wacht kunt gaan slepen.

Net als bij ieder ander spel wat je op Netent voor je Ipad tegen zal gaan komen heb je de mogelijkheid om een wild op je rollen te gaan krijgen. Deze zorgt voor hogere prijzen omdat het ieder ander symbool kan gaan vervangen welke het slot rijk zal zijn. In dit videoslot zal je geen scatter tegen gaan komen maar toch nog steeds een hele hoop munten binnen kunnen gaan halen.

Inzet en paytable Tornado™: Farm Escape

Je zal op het slot de mogelijkheid gaan hebben om nog eens alles op je gemak door te gaan lezen. Dit behoort ook bij het spel Mega Fortune tot de mogelijkheden. Dit kan je namelijk allemaal terug gaan lezen in de paytable. Dit is een van de belangrijkste dingen die je in een videoslot maar aan kan gaan treffen. Het zorgt er namelijk voor dat je altijd weet waar je aan toe zal zijn als je een spel gaat spelen. De inzet is nog zo’n factor die voor het spel Tornado™: Farm Escape een hele belangrijke zal gaan zijn.

Met die erbij zal het namelijk niet snel meer voor gaan komen dat je teveel in zal gaan zetten op een slot. De maximale inzet op het slot is namelijk al 200 euro. Dit is waarschijnlijk het totaal bedrag waarvoor je wil gaan spelen en dat wil je niet in een druk zien verdwijnen. Hou dit bij het spel dan ook goed in de gaten.