Trolls

Trolls Video Slot

Trollen zijn wezens ontstaan uit mythologieën afkomstig uit Noord Europa. Met name Noorwegen kent een rijke trollen mythologie. De verhalen over trollen hebben zich uitgebreid over heel Europa. Films, spellen en zelfs pretparken maken gretig gebruik van dit thema.

Het wereldwijd bekende pretpark de Efteling heeft zo een heel gebied besteed aan de trollen waar je in een slakken fiets over het trollen land kan fietsen. Bekende films waar trollen in voorkomen zijn Lord of the Rings en ook Harry Potter. Ook in de spellen industrie zijn deze mythologische wezens een veel gebruikt onderwerp. Spellen met trollen in de hoofdrol zijn doorgaans een groot succes. Bekende games met trollen zijn Dungeons and dragons, World of Warcraft en Warhammer. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij Netent, waarvan de videoslots gericht op trollen dan ook te vinden zijn op deze Netent Ipad website.

Videoslotdetails Trolls

Netentertainment heeft een grappig videoslot ontworpen welke is gericht op allerlei trollen en genaamd is Trolls. Grafisch zit dit videoslot dat 5 rollen en 20 winlijnen kent goed in elkaar. Met een uitbetalingspercentage van 95,1 % valt er genoeg te winnen op dit vrolijke videoslot. Vooral als je te maken krijgt met de wild, de golden wild, de scatters en de free spins. De maximaal 20 winnende zijn met de hand instelbaar en vormen een belangrijk onderdeel van de te behalen winsten. Hoe meer van deze lijnen er actief zijn hoe groter de kans is dat er een winnende situatie ontstaat. Een winnende situatie is afhankelijk van een aantal dingen.

Het eerste waar een win aan moet voldoen is dat er een geldige combinatie van gelijke symbolen of symbolen gecombineerd met een of meerdere wilds moet vallen.

Ten tweede, deze symbolen moeten vanaf de meest linkse rol opeenvolgend naar de meest rechtse rol vallen.

En ten derde de winnende combinatie moet op een geselecteerde winlijn vallen. Deze strategie van Netent komt bij bijna alle videoslots voor zoals bijvoorbeeld bij de veel gespeelde Thrill Spin en Thief. Ook zijn er videoslots waar gebruik gemaakt wordt van een all pay systeem zoals je die kan zien bij Thunderfist.

De wild

De boom speelt is een belangrijk symbool van het videoslot Trolls. De boom staat namelijk voor de wild. De wild bij Trolls kan indien het een win veroorzaakt veranderen in andere symbolen. Er is echter een symbool waarin de wild zich niet kan veranderen en dat is het symbool van de scatter. Ook zijn de wild symbolen zelf al winstgevend. Dit begint al bij 2 wildsymbolen waarbij je een prijs wint van 10 keer je inzet. Dit kan oplopen tot een uitbetaling van 10000 keer je inzet als je 5 wildsymbolen hebt. Daarnaast staat er voor een combinatie met een wild ook nog eens een multiplier van 2. Wat inhoudt dat de gewonnen aantal punten nog eens worden vermenigvuldigd.

De golden wild

De golden wild wordt eveneens vertegenwoordigt door een boom, allen is deze boom dan van goud. De golden wild kan net als de reguliere wild veranderen in andere symbolen met uitzondering van het scattersymbool. Het verschil met de gewone wild is dat de gewone wild op alle rollen van Trolls voorkomt en in combinatie met andere symbolen een multiplier kent van 2 daar waar de golden wild alleen voorkomt op rol 3 en een multiplier kent van 4.

Scatter en free spins

De volle ronde maan is het scattersymbool. Bij 3 scattersymbolen krijg je 10 free spins wat kan oplopen tot 30 free spins bij 5 scatter symbolen. Ook is er een multiplier toegekend aan het scattersymbool welke begint vanaf 2 scatters waarvoor je een multiplier krijgt van 2. Dit loopt op tot een multiplier aantal van 500 bij 5 scattersymbolen.

De free spins modus van Trolls is een modus waarbij de rollen gratis draaien. Dit kost je dus geen punten en de gewonnen aantal punten tijdens de free spins worden verdriedubbeld.

Minimale en maximale inzet

Minimale inzet is de inzet bij het minimale aantal winlijnen, level niveau en munt waarden.
Min. inzet bij Trolls = 1 x 1 x €0,01 = € 0,01.
Maximale inzet is de inzet bij het maximaal aantal winlijnen, level niveau en munt waarden.
Max. inzet bij Trolls = 20 x 4 x € 1,- = € 80.