Twin Spin

Twin Spin Video Slot

De fruitkasten waaronder je Twin Spin mag rekenen zijn online erg in trek. Het is dan ook niet bijzonder dat deze vrolijke video slot tot de toppers van Netent behoort. Samen met Gonzos Quest en Starburst trekt het slot dagelijks honderden bezoekers. Dit komt door de speciale toevoegingen die Netent aan de fruitkast gegeven heeft waardoor de kans groter is om iets te winnen dan bij welke andere slot dan ook. Althans dat denkt men want bij alle Netent slots maak je veel kans om te winnen.

Geloof het of niet maar het uitbetalingspercentage ligt bij iedere slot boven de 96%. Om precies te zijn ligt het percentage tussen de 96 en 98,5%. Bij Twin Spin is het uitbetalingspercentage vastgesteld op 96,6%. Vergeleken met de 60% die de gokkasten in een speelhal hebben is dat uitermate hoog. Hieronder zullen wij van de site Netent Ipad de werking van het slot uitleggen.

De videoslot details

Het slot bestaat uit 5 rollen waarbij per rol 3 afbeeldingen meedoen om een wincombinatie te maken. De winlijnen zijn op dit slot niet aanwezig en om dat op te vangen wordt er gebruik gemaakt van 243 win ways. Het level niveau en de muntwaarde zijn in te stellen waardoor er zelf bepaald kan worden met hoeveel inzet het spel gespeeld gaat worden. De features die voorkomen in het spel zijn de wilds en de twin feature. De voorkomende symbolen bij Twin Spin zijn de diamant, zeven, bel en de kers, om niet te vergeten de wild welke duidelijk te herkennen is.

Win ways

Twin Spin bevat dus geen win lijnen. De win mogelijkheden bij dit videoslot zijn daardoor groter dan bij een slot met winlijnen. Bij dit slot zijn er maar liefst 3 in het kwadraat x 3 rijen=243 mogelijkheden om te winnen. Dit hadden er nog veel meer kunnen zijn als het videoslot gebruik zou maken van de Both way win. Helaas is dat niet het geval en geldt bij Twin Spin dat alleen punten te verkrijgen zijn bij een triplle aan dezelfde opeen volgende symbolen van links naar rechts gezien.

De Twin Spin feature

De twin feature kan je zien als de dubbele rol feature. Bij deze feature worden er 2 rollen aan elkaar gekoppeld tijdens de spin. Hierdoor zullen na het spinnen van de rollen de naast elkaar liggende symbolen van de 2 gekoppelde rollen exact hetzelfde zijn. De 2 rollen die tijdens het spinnen gekoppeld en gesynchroniseerd worden zijn variabel. Het is dus zo dat na iedere spin een ander tweetal rollen gekoppeld worden. Dit kunnen de eerste 2 zijn de tweede en de derde, de derde en de vierde of de vijfde en de zesde rol.

Tijdens het spinnen kan het op ieder willekeurig moment gebeuren dat de 2 gekoppelde rollen worden uitgebreid naar 3, 4 of zelfs 5 rollen. Hierdoor ontstaan er unieke situaties die bij geen enkel ander videoslot zullen voorkomen. De feature zowel als het hele spel is ook op de Touch ofwel mobiele versie te spelen. Dus betekend dat je op je Ipad Twin Spin kan spelen met precies dezelfde features als het spel op een vast PC.

De wild feature van Twin Spin

De wild feature van het spel is het symbool met daarop de tekst wild. Dit symbool kan alleen vallen op de eerste, tweede, derde, vierde en vijfde rol. Het wild symbool kan de waarde van alle andere voorkomende symbolen aannemen. Dit zal automatisch gebeuren indien er een win gemaakt kan worden bij een combinatie tussen de wild en de andere symbolen.

Inzet

De maximale en minimale inzet hangt af van de speler. De inzet is handmatig in te stellen met een minimum van 1 bij de level en een minimum van €0,01 bij de muntwaarde. Worden deze getallen ingesteld dan wordt het spel gespeeld met een totale minimum inzet van €0,25 per spin. De maximale in te zetten waarden zijn 10 bij de level en 0,50 bij de muntwaarden. Wordt er 10 bij de level ingezet dan wordt er gespeeld met 250 punten dit maal de €0,50 per punt dan kom je uit op een maximale inzet van €125,- per spin.

De belangrijkste punten van Twin Spin zijn nu behandeld, toch zijn er nog wat meer mogelijkheden die dit videoslot te bieden heeft. Deze mogelijkheden zijn te vinden links onder waar de mogelijkheid aanwezig is om het geluid, snelheid en nog een aantal andere instellingen aan te passen. Ook bevat Twin Spin een uitbetalingstabel en een autoplay waarvan de werking vanzelfsprekend is.