Victorious

Victorious Video Slot

Het videoslot Victorious dat ook door Netent Ipad compatable is gemaakt gaat over de strijd die Spartacus aanging met het Romeinse leger. Hij leidde van 73 tot 71 voor christus een leger van ontsnapte slaven en gladiatoren. Met dit leger wist hij in die tijd diverse malen het Romeinse leger te verslaan.

Spartacus ontsnapte als gladiator in 73 voor Christus met 70 tot 80 andere gevangenen uit een gladiator school. Ze vluchtte naar een stad gelegen nabij Napels waar hij een leger wist op te bouwen van ongeveer 70.000 andere ontsnapte gladiatoren en slaven.

De Legioen

De Romeinse legioenen die werden gestuurd om de opkomende opstand een kop in te drukken werden door het leger van Spartacus verslagen. Na vele overwinningen werd Spartacus uiteindelijk gedood. Er is in de tijd veel geschreven over de Romeinse tijd, vele boeken en ook films gaan over de strijd die Spartacus voerde tegen de Romeinen. Een videoslot ontbrak echter nog in het rijtje tot dat Net entertainment er een op de markt bracht.

Videoslot details Victorious

Het uitbetalingspercentage van dit videoslot zonder winlijnen ligt op 96,9%. Omdat dit slot geen winlijnen heeft is de mogelijkheid om te winnen erg hoog. Bij dit 5rollrn en 3 rijen videoslot wordt namelijk gebruik gemaakt van het zogenaamde allpay systeem waarbij wilds en free spins geregeld voorkomen.

All pay bij Victorious

De winlijnen die ontbreken worden zoals aangegeven vervangen door een all pay. Dit wil zeggen dat bij dit videoslot prijzen gewonnen kunnen worden zonder dat de symbolen op een of andere lijn hoeven te vallen. Het enigste wat voor de winnende combinaties geldt is dat ze vanaf de meest linkse rol opeenvolgend op de volgende rollen moeten vallen. Het maakt dus niet uit op welke plaats van de rol ze vallen. Dit all pay systeem betekent dat er maar liefst 243 mogelijkheden zijn om tot een winnende combinatie te komen. Dit syteem is ook te vinden bij de slot Ghost Pirates en als je Victorious speel op je Ipad dus de touch versie.

Het wild symbool

Het wild symbool kan alleen voorkomen op de tweede en de vierde rol. Dit geldt voor zowel het basis spel van het slot als voor de free spins ronde. Door het wild symbool zullen er meer kansen zijn op een win situatie omdat het wild symbool de waarde van de overige symbolen van Victorious kan aannemen(met uitzondering van het scatter symbool).

Free spins

De free spins kunnen bij Victorious alleen verkregen worden door minimaal 3 scatter symbolen bij elkaar te spelen. Het is bij dit videoslot niet helemaal hetzelfde als bij andere videoslots met een scatter zoals bijvoorbeeld bij Mythic Maiden. Bij Victorious moeten de scatter symbolen vallen vanaf de meest linkse rol en zo opeen volgend naar de rechtse rol. Het is dus niet zo dat er free spins gewonnen worden als er scatter symbolen op de eerste, de derde en de vijfde rol vallen. Bij 3 symbolen krijg je 15 vrije spins, bij 4 symbolen krijg je 20 vrije spins en bij 5 scattersymbolen krijg je 25 vrije spins. Tijdens de vrije spins komt het geregeld voor dat er opnieuw vrije spins gewonnen worden. Om de nieuwe vrije spins te kunnen winnen moeten er opnieuw 3 of meer scatter symbolen vallen. De prijzen die gewonnen worden in de free spins ronde worden verdriedubbeld.

Inzet

Ondanks dat er bij Victorious geen winlijnen gekozen kunnen worden heeft het videoslot toch een variabele inzet. Er kan een keuze gemaakt worden uit 10 verschillende inzet niveaus en 6 verschillende muntwaardes. De muntwaardes waaruit gekozen kan worden zijn: 0.01ct, 0.02ct, 0.05ct, 0.10ct, 0.20ct, en 0.50ct. Omdat men over het algemeen het liefst wil weten wat de minimale en de maximale inzet is zetten we die even op een rij. De minimale en de maximale inzet. De minimale inzet bij het videoslot is €0,25 en de maximale inzet is €125,-