Vikings Treasure

Vikings Treasure Video Slot

De vikings waren een volk uit Scandinavie die ook wel de noor mannen werden genoemd. De vikingen staan voornamelijk bekend om hun beangstigende uitstraling en de grote schepen waar ze op vaarde. De Vikingen stonden ook bekend om de vele kapingen die ze hebben gedaan en zo hebben zo ook een zeer groot kapitaal opgebouwd. Dat kapitaal kan ook een stukje van jou worden in het online videoslot Vikings Treasure van Netent.

Er zijn ook allerlei verschillende films over de vikingen gemaakt en misschien kan je, je ook nog wel een hele bekende viking herinneren uit je jeugd genaamd. Vicky de viking deze viking ging geen avontuur uit de weg en dat is ook de bedoeling voor jou in dit videoslot. De geluidseffecten die je zal tegenkomen in het videoslot zullen aanvoelen alsof je er midden in zit en ook de graphics zijn van zeer hoge kwaliteit.

Wil jij dus wel eens meemaken hoe het is om als een viking te leven dan kan je die ervaring in dit videoslot opdoen. Er zitten veel elementen in dit videoslot die de vikingen vroeger gebruikte zoals de bekende helm en de wapens. Deze kan je allemaal op rollen krijgen in dit videoslot.

Details videoslot

Het videoslot Vikings Treasure zal nog niet te spelen zijn in de Netent Ipad versie maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken want er zijn op dit moment nog genoeg andere platformen waar dit online videoslot van Netentertainment wel op te spelen is. Het videoslot Vikings Treasure bevat 15 winlijnen die je kan verdelen over 5 rollen.

Dit lijkt op het eerste ook niet veel maar met een uitbetalingspercentage van 95,9% zijn er toch nog genoeg kansen voor je om hele hoge prijzen uit dit videoslot te slepen. Het videoslot bevat net als spellen als Victorious, Twin Spin en Trolls een scatter. Deze scatter zal te vinden zijn in de vorm van een hand met daarin schatten of te wel de Vikings Treasure. Ook is er een wild in dit videoslot die je kan herkennen aan een grote viking met blonde haren. Als je dan nog niet genoeg weet over dit videoslot dan kan je ook altijd eens een kijkje nemen in de paytable die links onder in het videoslot staat.

Wild symbool Vikings Treasure

Het wild symbool in dit online videoslot van Netent kan niet alleen al de andere symbolen vervangen behalve de scatter het is ook nog eens het hoogst uitkerende symbool van het videoslot. Als je namelijk 5 van deze symbolen krijgt op een actieve winlijn dan krijg je het prachtige aantal van 10000 punten hoe deze worden uitgekeerd zal afhangen van de inzet waarmee je speelt.

Scatter symbool

In deze scatter feature zit een leuke verdubbelaar waardoor je nog hogere prijzen kunt winnen. Deze scatter feature word geactiveerd wanneer je 3 of meer scatter symbolen op 3 willekeurige rollen krijgt. Je hebt dan dus namelijk 15 free spins gewonnen met een verdubbelaar van 3.

Inzet Vikings Treasure

De inzet bij dit videoslot zal bepaald worden door bijvoorbeeld het aantal winlijnen waarmee je speelt maar ook het bet level waarbij je uit 5 verschillende levels kan kiezen zal een grote rol spelen. Ook kan je zelf bepalen met welke muntwaarde je wil spelen. Je kan dan kiezen uit de getallen 0,01, 0,02, 0,05, 0,10, 0,20 en 0,50 cent. De winlijnen zijn zoals eerder al vermeld verdeeld in 15 als je dat wellicht te veel van het goede vind dan kan je ook kiezen om met een lager aantal winlijnen te gaan spelen. Door met een laag aantal winlijnen en coinvalue zal je inzet drastisch omlaag gaan dit wil wel zeggen dat er niet van die ontzettend hoge prijzen te winnen zijn bij een winst. Want hoe hoger de inzet is des te hoger je winst ook zal zijn in Vikings Treasure.