Voodoo Vibes

Voodoo Vibes Video Slot

Voodoo is een soort van magisch ritueel waarbij er naalden in een poppetje worden gestoken. Er kunnen daaruit verschillende magische dingen ontstaan. Zo word er gezegd dat je er iemand kwaad mee kunt doen maar ook zieken mee kunt genezen. In een vodoo gemeenschap heeft zo’n poppetje dus een grote betekenis en kan je daarmee ook macht uitoefenen.

Netent is ook zo slim geweest om over deze wat eigenlijk een mythe is een videoslot te schrijven. Door de mysterieuze uitstraling van het videoslot krijg je de extra spanning mee en ook het duistere van de voodoo groeperingen. In Voodoo Vibes draait alles om deze magische poppetje ben jij dus wel een beetje duister dan is dit videoslot van Netent iets voor jou. Op de achtergrond van het videoslot hoor je ook een zacht tromgeroffel en af en toe het geluid van het voodoo poppetje.

In Voodoo Vibes zitten allerlei duister symbolen en niet alleen het symbool van het voodoo poppetje is daar een van. ook de kaars van de doodskop en het toverdrankje hebben een hele duistere uitstraling. Grafisch zit het videoslot overigens prima in elkaar en ook heeft het een mooie achtergrond tekening die het videoslot helemaal afmaakt.

Details videoslot

Je zal het videoslot Voodoo Vibes spelen op 5 rollen met de keuze uit 1 tot 25 winlijnen. Met hoe meer winlijnen je speelt des te hoger de kans is dat er een prijs voor je gaat vallen. Dit is sowieso al wel het geval want het videoslot heeft een uitbetalings percentage van 94% en dat betekend dat er iets meer dan 9 van de 10 keer een prijs zou kunnen vallen.

In het videoslot zit ook een bonusspel een scatter en een wild symbool. Het symbool van het bonusspel is die van het voodoo poppetje. Het wild en het scatter symbolen zijn te herkennen als de symbolen van de voodoo man en de slang. Als er nog vragen zijn over de prijzen die er zijn te winnen op het videoslot dan kan je altijd eens terecht in de paytable. De paytable is een schema waar alles zeer overzichtelijk in vermeld staat. Ook bij de Netent Ipad spellen staat zo’n paytable aangegeven het is dus niet het geval dat deze alleen te vinden is bij de spellen die op de computer te spelen zijn.

Scatter symbool Voodoo Vibes

Bij 3 ,4 of 5 ratelslang symbolen op een van de willekeurige rollen dan zal je 10 free-spins krijgen. Deze free-spins zullen gespeeld gaan worden met een vermenigvuldiger. Het aantaal waarmee het gewonnen bedrag vermenigvuldigd zal worden zal in een tabel aangegeven worden.

Wild symbool Voodoo Vibes

Zoals ook het geval is in videoslots als Vikings Treasure, Victorious en Twin Spin zal het wild symbool ieder ander symbool welke in het videoslot zit kunnen vervangen. Door dat het wild symbool de vorm kan aannemen van al de andere symbolen zal het een stuk eenvoudiger zijn om een prijs te krijgen op dit videoslot.

Bonusspel Voodoo

In het online videoslot Voodoo Vibes zit ook een bonusspel verwerkt. Deze word geactiveerd wanneer je 3 voodoo poppetjes op een actieve winlijn weet te krijgen. In het online bonusspel zal je dan een aantal voodoo poppen te zien krijgen. Sommige van deze voodoo poppen zullen leeg zijn en als je een van deze voodoo poppen prikt dan zal het bonusspel afgelopen zijn. In de andere voodoo poppen daarin tegen zal wel een leuke bonusprijs zitten. Zaak is dus om de lege voodoo poppen tot het einde te bewaren.

Inzet

De inzet van Voodoo Vibes zal afhangen van het aantal winlijnen waarmee je zal gaan spelen. Ook kan je de coin value en het bet level aanpassen. Al deze dingen bij elkaar zullen bepalend zijn voor het aantal waarmee je zal gaan spelen.