Wild Rockets

Oud en nieuw en vuurwerk horen bij elkaar. Dit uitermate boeiende videoslot van Net Entertainment is gebaseerd op het vuurwerk waarvan er ieder jaar voor miljoenen aan euro’s de lucht in wordt geschoten. Op een zolder experimenteren 2 meiden met verschillende soorten vuurwerk. Dit leidt tot hachelijke situaties waarbij je veel kan verdienen, zeker als de vuurpijlen alle kanten opschieten.

Details van het videoslot door Netent Ipad

Het videoslot Wild Rockets kent 5 rollen deze rollen zijn echter anders als de rollen van bijvoorbeeld Voodoo Vibes, Vikings Treasures en Victorius. De rollen van Wild Rockets zijn als volgt: Rol 1 bevat 3 symbolen, rol 2 bevat 4 symbolen, rol 3 bevat 5 symbolen waarna rol 4 en 5 weer 4 en 3 symbolen bevatten.

Door het videoslot geen winlijnen bevat wordt er gebruik gemaakt van een allpay systeem wat ook nog eens in both ways wordt toegepast. Hierdoor ontstaan er maar liefst 720 win mogelijkheden wat leidt tot een uitkeringspercentage van bijna 97%. Je komt bij dit aparte maar wel heel leuke opgezette videoslot de scatter symbool, free spins en de wild welke zich kunnen uitbreide tegen. Verder zijn er 4 verschillende inzet niveaus en kan je kiezen uit diverse munt waarden.

Verder kan je bij 3 van de 4 kleine iconen links onder diverse instellingen van het videoslot veranderen en bij de 4de uitleg krijgen als er iets niet duidelijk is. De autoplay van het videoslot is in te stellen op maximaal 1000 spins waardoor je achterover leunend de gang van zaken kan bekijken. Ook kan je de snelheid van de spins aanpassen als het allemaal te langzaam gaat. Dit kan ook gedaan worden door 2 keer snel achter elkaar op de grote groene start knop te drukken.

Wildsymbool van Wild Rockets

Het wild symbool van Wild Rockets zijn de raketten. De raketten kunnen veranderen in de andere voorkomende symbolen met uitzondering van de groene raketten welke het scatter symbool zijn. Het leuke van dit wild symbool is dat het zich kan verspreiden over de rol. Dit kan zowel naar boven als naar onder en is afhankelijk van welke kant de vuurpijlen opschieten als de wild op een van de rollen valt. Hierdoor kan het zomaar voorkomen dat als er een wild valt de gehele rol gevuld wordt met wilds of dat het juist maar bij een wild blijft.

Het scattersymbool van Wild Rockets

Het scatter symbool is de trigger van de free spins. Het scatter symbool zorgt naast het triggeren van de free spins ook in sommige gevallen rechtstreeks voor extra inkomsten. Dit is het geval wanneer er 3 of meerdere scatter symbolen voorkomen. Zie hieronder de win situaties bij de verschillende aantal scatter symbolen:
Win situatie scatter symbolen:

Aantal ScattersMultiplier Free Spins
3210
42020
520050
Aantal scatters en prijs

Free spins

De free spins bij Wild Rockets worden afgewerkt zodra er 3 of meerdere scatter symbolen zijn gevallen. Tijdens de free spins maak je kans op nieuwe free spins. Dit gebeurt als je opnieuw 3 of meerdere scatter symbolen krijgt. Voor de rest van de free spins gelden dezelfde regels zoals die gelden voor het basis spel. Zijn de free spins op zal je het totaal aantal punten te zien krijgen die je tijdens deze feature hebt gewonnen waarna je terugkeert naar het basisspel.

De minimale en maximale inzet

De minimale en maximale inzet is bij dit Wild Rockets afhankelijk van het inzet level en de coin value. De inzet level is te verdelen in 4 niveaus elke niveau geeft aan met hoeveel munten je per spin speelt. De coin value is de waarde van de munt. Hier kan je dus kiezen met welke munt waarde je per spin speelt. Je kan bij de coin value kiezen uit de volgende muntwaarden: €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20 en €0.50.
Voor de minimale en maximale in te zetten waarden komen we dan uit op:
Min: min. bet level 1 (=50) x 0,01(= minimale coin value) = €0,50.
Max: max. bet level 4 (=200) X €0,50 (=maximale coin value) = €100,-