Wild Turkey

Wild Turkey Video Slot

Dit videoslot van Net Entertainment zal gaan over een indianen stam. Deze indianen zullen daar in tegen geen mensen zijn maar kalkoenen. dit videoslot wat door zijn humoristische symbolen zeer veel plezier op kan gaan leveren staat de indiaan centraal. De indianen zijn de oorspronkelijke bewoners van Amerika en staan voornamelijk bekend om hun kleurrijke tooien en totempalen.

Deze kalkoenen die erg op deze indianen lijken zullen daar dan ook over beschikken. Het videoslot wat over scherpe graphics beschikt zal voor iedereen leuk zijn en dat komt omdat er een vast thema in terug komt dit is ook het geval bij andere Netent videoslot als Wild Rockets, Voodoo Vibes en Starburst. Altijd al eens willen weten hoe het er in zo’n indianen stam aan toe gaat dan gaan deze kalkoenen je daar helemaal van op de hoogte brengen in Wild Turkey. Het spel heet voornamelijk zo omdat met de wild in dit videoslot onwijs leuke extra’s zijn te beleven.

Altijd al een kalkoen in een indianen kostuum willen zien dan zal je van dit videoslot heel gelukkig gaan worden. Dit zal niet alleen het geval zijn bij dit videoslot van Netent maar bij al de videoslots want overal zitten elementen in die een spel tot een succes maken.

Details videoslot

In dit videoslot van Netent kan je kiezen met hoeveel winlijnen je wil gaan spelen. Links onderin staat namelijk een balkje met daarboven lines geschreven. Door met de pijltjes naar links en naar rechts te gaan kan je kiezen of dat je met 1 of met 20 winlijnen wil spelen en natuurlijk ook alles wat daar tussen ligt. Het spel zal gespeeld worden op 5 rollen waar de winlijnen over verdeeld zijn. In het videoslot zitten 2 soorten wilds een gewone wild en een stacked wild. In dit online videoslot komt geen scatter voor maar dit word zeer handig gecompenseerd door de wild symbolen.

Op dit videoslot is er een ontzettend grote kans dat er een prijs valt namelijk 96,6% er zijn dus heel veel prijzen te winnen op het online videoslot Wild Turkey. Er zijn al een hele hoop spellen op Netent Ipad te vinden. Dit videoslot is daar jammer genoeg nog geen van maar de verwachtingen zijn dat al de spellen op ten duur op dit platform zijn te spelen.

Wild symbool

De wilds in dit online videoslot Wild Turkey werken een beetje hetzelfde als de scatters in andere videoslots er zijn namelijk free-spins te winnen. Bij 3 wild symbolen op een van je rollen win je namelijk 10 free-spins bij 4 wilds heb je er al iets meer namelijk 30 en als klapper op de vuurpijl heb je bij 5 wild symbolen maarliefst 50 free-spins te pakken dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat de prijzen tot grote hoogtes kunnen stijgen.

Stacked wild symbool Wild Turkey

Tijdens de free-spins komt er een nieuw symbool in het spel namelijk de stacked wild. Door deze stacked wilds worden er meer kansen gecreerd op winlijnen en zijn er dus meer varianten mogelijk. Stacked wild wil alleen maar zeggen dat het als een soort lego stukjes op elkaar gestapeld kan worden om zo een hele rol te bezetten ook kunnen er maar 1 of 2 stacked wild symbolen vallen dit zal er vanaf hangen.

Inzet Wild Turkey

De inzet bij dit videoslot zal afhangen van het aantal win lijnen waarmee je besluit het videoslot aan te gaan. Deze win lijnen zijn overigens tijdens het videoslot ook nog aan te passen. Ook kan je door middel van het bet level de gewenste inzet bepalen. Er zijn in het videoslot Wild Turkey 5 verschillende bet levels die de coin value zullen vermenigvuldigen. De verschillende coin levels waartussen je kunt wisselen zullen tussen de 1 cent en de 50 cent zitten. Er is dus altijd de mogelijkheid om eens een paar drukken te doen met meer of minder inzet dan dat je gewend bent.