Wild Water

Wild Water Video Slot

Surfen is een olympische sport. Surfen komt voort uit de Engelse taal waar het woord een uitdrukking is voor het berijden van de golven en of branding. Bij het surfen laat men zich op een plank in de richting van het strand voortbewegen door de kracht van de golven. Een surfer, degene die de surfplank bedwingt, gebruikt hiervoor de snelheid die door de golven overgebracht wordt op de plank. Hierdoor blijft hij de golven voor en kan hij zelfs diverse capriolen uithalen.

Ook zijn er verschillende watersporten en andere sporten die afgeleid zijn van het surfen. Skimboarden, windsurfen, wakeboarden en kite surfen zijn voorbeelden van watersporten die afgeleid zijn van het surfen. Enkele andere sporten die indirect van het surfen afkomstig zijn, zijn skate boarden en snow boarden.

Wild Water details

Het 5 rollen, 20 winlijnen videoslot Wild Water zit boorde vol extra features en bonus spellen. Het is misschien wel het uitgebreidste videoslot dat door Netent is geproduceerd en het zal niet lang duren voordat dit slot door Netent ipad compatible is gemaakt. Het videoslot met een uitbetalingspercentage van 96,4% bevat wilds, expanding wilds, surf’s up bonus, surf team bonus en een highest paying symbool. Is dit allemaal teveel dan kan je ook gaan voor videoslots als Wonkey Wabbits, Wild Witches of Wild Turkey die minder features bevatten maar toch meer dan de moeite waard zijn om te spelen.

Het wild

De gevreesde haai is het wild symbool van het spel en kan op alle 5 de rollen vallen. Als het nodig is zal de haai kunnen veranderen in alle andere symbolen( uitgezonderd hiervan het scatter symbool). Dit zal gebeuren als er een win gecreëerd kan worden in combinatie met andere symbolen welke op dezelfde winlijn zijn gevallen.

Surf’s up bonus level

Wanneer al de rollen gevuld zijn met een mix van surfers dan ontvang je de Wild Water Surf’s up bonus level. De rollen zijn dus bezet met een aantal dezelfde surfers en een aantal andere. De bonus bestaat uit een multiplier van 20 keer de gespeelde inzet.

Surf team bonus bij Wild Water

De surf team bonus is in principe hetzelfde als de Surf’s up bonus alleen hier bevatten de rollen onderling allemaal een andere surfer. De uitbetaling bij deze bonus is 200 keer de inzet waar je op dat moment mee speelt.

Het scatter symbool en de free spins bij Wild Water

Het scatter symbool is de surfer in actie. Dit symbool is het symbool die je in de free spin modus kan brengen. Bij 3 van deze symbolen krijg je 15 free spins. Dit aantal free spins wordt verdubbeld als er 4 scatter symbolen op de rollen komen na 1 spin. Heb je 5 scatter symbolen dan ontvang je het hoogst aantal van 60 free spins. Ben je in de free spins feature belandt dan maak je borst maar nat. In deze modus zitten namelijk de expanding wilds en het symbool met de hoogste uitbetalingswaarden. De expanding wilds kunnen hetzelfde als de gewone wild alleen als zich een winnende situatie voor doet dan verspreidt het symbool zich over de hele rol uit.

Highest paying symbol

Het hoogst uitbetaalde symbool bij Wild Water komt alleen voor bij de free spins en is de gouden surfer. De winsten die met dit symbool te behalen zijn, zijn onvoorstelbaar hoog. Bij 3 van deze symbolen zijn 40 keer de inzet gevolgd door 4 symbolen met 400 keer de inzet en als klapper 5 symbolen met een uitkering van 2000 keer de inzet.

De inzet

De minimale inzet bij Wild Water is €0,20 en de maximale inzet van het videoslot is €100,-. Stel je speelt met de maximale inzet dan zal je er versteld van staan als er tijdens de free spins ineens 5 gouden surfers voor je neus opduiken. Dit betekent dat je 100 x 2000 = €200000,- hebt gewonnen. En het kan je echt gebeuren, velen zijn je al voor gegaan.