Wish Master

Wish Master Video Slot

Iedereen heeft natuurlijk wensen en die wil je dan ook het liefst in vervulling laten komen. In dit videoslot is de bedoeling dat je stoutste dromen uit kunnen komen. Je hebt hiervoor een magische geest. En iedereen kent deze mythe wel en dat is dat je dan 3 wensen mag doen of te wel wishes.

Er zijn al verschillende spellen die Netent op Ipad aanbied en ze willen nu ook iedere nieuwe release gelijk compatible te maken voor dit platform. Dit is al eerder gebeurt bij het spel Victorious Ipad. Geloof jij dus in geesten en denk je dat dit je moment is om je dromen waar te maken dan is dit spel van Netentertainment zeker de moeite waard om eens te gaan spelen. Dit spel is op dit moment de nieuwste release maar er zitten nog verschillende andere nieuwe spellen aan te komen van Netent.

Zo kom op 6 Juli 2014 Mega Fortune Dreams uit en 24 Juli 2014 Lost Island. Ook deze spellen zullen onmiddellijk uitgebracht worden voor de tablet en smartphone zodat ze op ieder moment van de dag te spelen zijn. Netent maakt steeds vorderingen in de spellen zo waren de graphics en geluiden al goed te noemen in de eerdere videoslots. Toch blijven ze zich steeds overtreffen en dat is ook terug te zien in dit Netent videoslot als je Wish Master op Ipad speelt.

Details videoslot

Er zitten verschillende extra’s in dit videoslot van Netent verwerkt. Het spel heeft een standaard van 20 winlijnen en deze zijn verder dan ook niet aan te passen. Deze zitten vast op de standaard 5 rollen zoals dat bij ieder Netent videoslot het geval is. Een wild en een scatter zijn ook aanwezig bij dit online videoslot Wish Master voor Ipad.

Ook in het videoslot Twin Spin Ipad van Netent komt er een wild symbool voor en zo kun je zien dat er veel voorkomende elementen zijn in de videoslots. Er zitten verschillende wild symbolen in dit videoslot verwerkt van Netent en je kan tijdens de free spins deze verschillende wild symbolen vrij spelen. In het menu van dit spel die je kan vinden op de Touch spellen kan je alles terug vinden van de aanpassingen van de spellen tot aan het instellen van de autoplay functie dit is allemaal in dit scherm te regelen zodat de rest van het scherm rustig en overzichtelijk voor je blijft. Een paytable is er bij de Ipad spellen natuurlijk ook gewoon bij en daarin kan je alles nog een keer terug lezen wat er in Wish master voor Ipad verwerkt zit.

Scatter en wild symbool

Het scatter symbool in Wish Master Ipad is die van een rol papier waaraan allerlei extra’s zijn verbonden. Niet alleen zal je doormiddel van dit symbool free spins winnen maar ook andere wild symbolen. Zo kan je bijvoorbeeld een extra wild winnen dit wil zeggen dat normale symbolen nu worden omgetoverd in een wild symbool zodat er nog meer winst mogelijkheden komen.

Ook een expanding wild symbool is aanwezig en dit wil heel simpel zeggen dat wanneer je een van deze wild symbolen in een van je actieve winlijnen krijgt dan wil dat zeggen dat je eigenlijk altijd een winnend symbool hebt dit komt omdat dit symbool dan ieder ander symbool aan kan nemen. Ook zit er een multiplier in dit bonusspelletje verwerkt die ervoor zorgt dat de prijzen nog hoger kunnen oplopen.

Inzet Wish Master op Ipad gespeeld

Je kan je inzet op dit videoslot aanpassen doormiddel van het betlevel en coinwaarde. De maximale inzet die je kan doen op dit videoslot bedraagt 100 euro per druk. Er zijn 10 verschillende betlevels waar je tussen kan switchen en zo zijn er genoeg mogelijkheden om bij jou favoriete aantal uit te komen. Wish Master Ipad is er niet alleen dus voor de kleinere spelers maar ook voor de kleinere spelers die hun wensen uit willen laten komen.