Wonky Wabbits

Wonky Wabbits Video Slot

In dit online videoslot van Netent is het de bedoeling dat je een prachtige moestuin helemaal om zeep helpt. Dit met behulp van de konijnen die in dit videoslot wabbits worden genoemd. In dit videoslot zullen de symbolen die een soort van aan elkaar genaaid lijken voor prachtige prijzen kunnen zorgen. In dit videoslot zullen er namelijk zo nu en dan een konijntje in beeld die de gewassen op zal eten. In dit humoristische videoslot van Netent zal er ook een leuk muziekje op de achtergrond spelen waardoor het spel nog iets meer karakter krijgt.

Ook de graphics zijn prima in orde bij dit videoslot waardoor je nog meer het gevoel krijgt dat je, je middenin het videoslot bevind. Dit spel wat toch eigenlijk wel razend populair is, is verassend genoeg niet te spelen voor Netent Ipad dit zal er trouwens wel snel aan gaan komen want zo’n populair spel is natuurlijk wel een gemis op dat platform. Ga met de konijnen dus opjacht in de moestuin en misschien kan je nog wel eens verborgen schatten uit de bodem halen.

En geloof ons in de tuinen van Wonky Wabbits zitten genoeg schatten verborgen met een kans van 96,5% dat er een prijs valt kan je geluk bij dit videoslot bijna niet op. Al deze percentages liggen trouwens bij Netent zeer dicht bij elkaar ook bij videoslots als Wild Turkey, Wild Witches en Wild Rockets is er zoveel kans dat je een prijs binnen weet te halen

Details videoslot

Het videoslot Wonky Wabbits heeft 15 vaste winlijnen maar wat wel het geval is bij deze winlijnen is dat ze van links naar rechts prijs geven maar ook andersom dit betekend dat je in principe met 30 winlijnen speelt en dus dubbel zoveel kansen hebt op prachtige prijzen. In dit videoslot zit zoals eigenlijk vanzelfsprekend een wild symbool. In Wonky Wabbits is zijn er namelijk 3 verschillende soorten wilds die kunnen gespeeld worden. Allemaal wel overigens met het zelfde symbool namelijk die van een paars vierkantje met daarin wild geschreven.

Ook is er een paytable aanwezig op dit videoslot al is die wel iets anders aangegeven dan bij de meeste videoslots van Netent. Deze paytable is namelijk met een groen I’tje aangegeven aan de linkerkant van het videoslot. Zodra je op de paytable klikt kan je nog eens op je gemak terug zien hoeveel een bepaald symbool voor je kan binnenslepen in het spetterende videoslot Wonky Wabbits

Wild symbool

In dit videoslot Wonky Wabbits zit niet alleen een gewoon wild symbool maar ook een duplication wild. Deze duplication wild wil eigenlijk alleen zeggen dat het zichzelf kan dupliceren of te wel verdubbelen. Dit gebeurt zodra er een wild symbool op een van je rollen valt en een konijn een hol graaft onder een van de gewassen. Dan zal het namelijk het geval zijn dat het gewas zal verdwijnen en dat je er een wild symbool voor in de plaats krijgt. Dit gebeurt wel pas als er een winst is gevallen met een van de eerdere wilds. Ook zit er een stacked wild in Wonky Wabbits die ervoor kan zorgen dat in een keer een hele rol vol word gezet met deze wild symbolen. Deze stacked wild symbolen komen alleen voor op de 2e en 4e rol en zal dus niet al te vaak te vinden zijn op de rollen.

Inzet bij Wonky Wabbits

Ook bij Wonky Wabbits is het natuurlijk mogelijk om je inzet aan te passen naar je eigen keus. Dit kan ook door middel van te wisselen tussen het bet level. Je kan namelijk met een pijltje van links naar rechts van 1 tot en met 10. zodra je dit hebt gedaan dan zal je aan de inzet zien dat er duidelijk iets veranderd. Ook de coin value is van grote invloed voor je inzet. Heb je namelijk 0,01 cent dan zal je maar 1 cent per win lijn inzetten en dan met bet level 10 speelt dat stelt eigenlijk niks voor want dan is de minimum inzet 0,15 cent. In tegenstelling tot als je met 0,50 cent speelt met een bet level van 10 dan heb je namelijk de maximum inzet te pakken van maarliefst 150 euro per druk. Wonky Wabbits is dus te spelen voor de grote en de kleine speler.