Zombies

Zombies Video Slot

Zombies zijn mythische wezens waarvan word verteld dat het mensen zijn die zijn wederkeerd van de dood. Hier is natuurlijk niets van waar want het kan natuurlijk niet zo zijn dat iemand terugkeerd uit de dood. Er zijn al meerdere films gemaakt over zombies en het bekendste videoslot over deze Zombies is toch wel Frankenstein. De zombie die doormiddel van een machine tot leven is gekomen. deze wezens zien er vaak vies en eng uit en zo zien de symbolen van dit videoslot er ook uit.

Ook zitten er spannende geluidseffecten inverwerkd die het nog spannender maken om dit videoslot te gaan spelen. De graphics zien er ook prima in orde uit van dit spannende videoslot van Netent. In Netent zie je vaan bepaalde themas terug komen en dat is ook het geval met andere videoslot van deze producent zoals Wild Water, Wild Witches en Wonky wabbits. Deze videoslots spelen zich ook alle af in een verschillende wereld en omgeving.

Zo heeft elk spel zo zijn eigen kenmerken en dingen die je er leuk aan vind en dingen die je er minder leuk aan vind. Ben jij dus wel een liefhebber van Griezeligheid en spanning dan raden wij je van Netent Ipad zeker aan om eens dit spel te proberen.

Details videoslot

In Zombies, het ontzettend spannende videoslot van Netent zitten 20 winlijnen die niet te verstellen zijn. Deze zitten dus als het ware vast aan het videoslot. Er zijn 5 rollen waarover deze winlijnen verspreid zitten. In dit videoslot zitten heel veel extra features zoals de free-spins die te behalen zijn doormiddel van de scatter in de vorm van een soort van reageerbuizen. De stacked wild, random wild en de normale wilds zoals je die gewend bent zitten ook allemaal in dit prachtige videoslot welke ontwikkeld is door Netent. Ook zit er in het videoslot een paytable waar alles nog een keer terug te lezen is.

De wild symbolen van Zombies

Er zitten 3 verschillende wild symbolen in dit videoslot en die verdienen alle natuurlijk een goede toelichting. Het gewone wild symbool die de vorm heeft van een bloederig vierkant vlak met daarin wild geschreven. Dit wild symbool kan net zoals normaal alle symbolen vervangen behalve het symbool van de scatter.

In dit slot zit zoals eerder gezegd niet een wild maar 3 en dus zijn we nu bij wild nummer 2 aangebroken het stacked wild symbool. Dit symbool zal alleen op rol 3 voorkomen en kan de plaats van 1,2 of 3 vlakken in beslag nemen. De zelfde regels gelden voor dit symbool verder dan voor het gewone wild symbool. Dan heb je ook nog het random wild symbool. Deze kan zomaar op je beeld verschijnen en zal dan alsnog voor leuke prijzen kunnen zorgen.

Scatter symbool

Het scatter symbool zal net zoals in de gewone videoslots free-spins opleveren. Deze scatter symbolen komen voor op rol 2,3 en 4 en mocht je op alle 3 deze rollen een scatter symbool hebben dan heb je 5 free-spins gewonnen. Tijdens deze free-spins zal er een ver dubbelaar zijn die zich steeds zal gaan vermenigvuldigen hoe het spel zich vordert. Zo zijn er ook met deze free-spins ontzettend hoge prijzen te winnen.

Inzet videoslot

In dit online videoslot Zombies kan je niet je win lijnen aanpassen waardoor je inzet zal veranderen. Je kan daarentegen wel je bet level aanpassen zodat je, je gewenste inzet kan bepalen. Ook de kan je iets veranderen aan de coin value in Zombies waardoor je inzet hoger of lager word. De coin value kan je bepalen tussen de 0,01 cent en de 0,50 cent. Er zijn dus genoeg mogelijkheden in dit videoslot. Met een winst uitbetaling van 97,2 % zal je heel veel kansen hebben om prijzen te pakken.